Мебели 

Коя е фирма Мега-М ?

Фирма Мега М е създадена през 1996 година в Плевен, като през цялото време дейността й е свързана с производство, доставка и монтаж на училищни мебели и детайли. Фирмата първоначално е фокосирана върху производството на училищно оборудване в северна България, но с времето обхваща цялата страна.

Освен производство и доставка на маси и столове, Мега М подобрява и качеството на материалите си, като се съобразява с всички европейски изисквания. През годините фирмата заема челни места по качествено изработване на всички учебни пособия и мебелировка. Освен големият асортимент от предлагани детайли, като ученически чинове, маси за хранене, Ученически столове, седалки и облегалки, стативи за рисуване, шкафове за дневници и т.н., предлага и голям избор от цветове и материали.

Фирмата предлага безплатен транспорт до всяка точко на страната. Монтажа също е безплатен. Има много фирми за производство на училищно обзавеждане, но днес е много важно качественото изпълнение. Фирма Мега М гарантира качествен продукт и най-вече здравина на детайлите. Всички чинове, маси, столове и т.н. са усилени и са предвидени за дълготрайна употреба.

Продуктите са съобразени според нуждите на всички училища в България. Отговарят на международните стандарти. Всички детайли са с модерен дизайн и перфектно качество.

Заявки се приемат както по телефона, така и по имейл. Разплащането е по банков път след доставката.

Всички пловове за чинове и маси са желанието от клиента размери. Предлагат се и се произвеждат всякакъв тип бюра с различни цветове и размери.Всички бюра са с изчистен дизайн. Ученическите бюра са удобни за употреба. Разполагат с чекмеджета и контейнер на компютър. Предлагат се с различни размери и височина.

Фирма Мега М е с доказано име сред фирмите предлагащи училищни мебели!

Related posts

Leave a Comment