Баня 

Лесни начини да създадете петзвездната баня на вашите мечти

Харесвате ли баните в хотелите? В тях има едно особено очарование, изчистен стил, съчетание на модерно, традиционно, баланс на цветове и хармония на нюансите. А какво ще кажете да пренесете всичко това във вашата баня? У дома! Възможно е.

Да се наслаждавате на банята в хотелски стил, които виждате в лъскавите списания е лесно. И ако следвате няколко лесни съвета, ще се радвате на елегантна, шикозна и разкошна хотелска баня е най-добрият избор на дизайн за добавяне на нотка на модерен блясък към вашия дом. Тайната на модерната баня се крие във фините облицовки, елегантното обзавеждане и вечните аксесоари.

Ето как да създадете този неповторим стил у дома си:

1. Изберете правилната душ система

Душът безспорно е главният герой във всяка една баня. Затова е от съществено значение да изберете модел, който да се превърне във фокусна точка на помещението. Например може да видите изключителното разнообразие от душ системи в synox.org и да изберете най – добрата за вас. Тук ще намерите изключителни дизайни – за неповторимо СПА изживяване, за вграждане в стена, с терморегулация….И всички те са на реномирани производители, които гарантират за качеството на изпълнение.

2. Плочки от пода до тавана

Оптимизирайте голямо пространство с плочки от пода до тавана. Скрийте тоалетните принадлежности в шкаф под мивката и поддържайте интелигентната схема със сив под.

3. Блясък в черно

Монохромната схема е винаги добра идея, както за градската къща, така и за апартамента. Например може да комбинирате бяла ъглова вана с елегантни черни плочки. Вградена мивка и казанче ще направят помещението просторно и модерно.

4. Смесете класика и модернизъм

Интересен ефект в банята ще постигнете, ако смесите класически със съвременни елементи. Например да комбинирате душ във винтидж стил с мраморна мивка и минималистични аксесоари.

5. Цветовете говорят

Какво ще кажете за цветна баня? Да, дори и в хотелите може да намерите бани, които акцентират на един ярък цвят – жълто, червено, зелено, синьо. Бъдете умерени и заложете на любимия си цвят – в кърпите и аксесоарите.

6. Осмелете се да бъдете различни

Напоследък източният и по – скоро мароканският стил започва да властва и привлича все по повече почитатели. Ако декорирате душ зоната с подобен тип плочки, ще постигнете забележителен ефект.

9. Акцент на пода

Да приемем, че не искате да експериментирате по стените, мебелите и аксесоарите в банята. Тогава да погледнем към пода. Модел в шеврон стои много елегантно и ще се хареса дори и на най – претенциозните, а освен това говори за непреходност и класика.

10. Фокусна стена

Ако търсите по – различно излъчване за вашата баня, спокойно може да заложите на стена – акцент. Но нека тя да бъде не каква да е, а…фототапет. На пазара вече може да намерите модели и предложения, които са подходящи за влажни помещения и ще създадат невероятне ефект.

Вече знаете как да постигнете ефекта хотелската стая в дома си. Но като цяло не забравяйте няколко основни точки – увеличаване на пространството чрез интелигентно планиране, модерна душ система с различни компоненти, изчистени аксесоари, без излишни декорации, достатъчно място на мивката и плота около нея, блясък в някои елементи и нещо, което да създаде уау ефект – под, стена, мебел или крановете и душа. Семпло, стилно, изчистено. Друго просто не ви трябва!

Свързани

Leave a Comment