Имоти Покриви Полезно 

Ниски цени за ремонт на покриви – има ли скрити рискове?

При избора на конкретна фирма за ремонт на покриви, много хора избират една от тези, които им предлагат ниски цени за ремонт на покриви. В това няма нищо лошо, все пак обаче е добре когато се прави подобен тип избор цената да бъде съобразена с качеството, което се предлагат.
ниски цени за ремонт на покриви от remontipokrivi.net

Ниските цени за ремонт на покриви могат да крият рискове, като едни от най-често срещаните такива са некачествено изпълнение, лош подбор на материали, недотам съвестно изпълнение, забавяне на работата и т.н. Много е важно когато изберете фирма, която ще ви ремонтира покрива е да уговорите всички подробности и срокове с нея. Освен това е важно да бъдете наясно каква е цената, какви материали ще се използват – качествени ли са те и т.н. – за да няма неприятни изненади накрая.

Една от фирмите, на които безкомпромисно може да се доверите по отношение на ремонта на вашия покрив е remontipokrivi.net. Те имат дългогодишен и доста богат опит и се справят със всякакви ситуации, включително силно засегнати покриви, такива в окаяно състояние, сериозни течове и дупки с всякакви размери в покривната конструкция, както и полагат хидроизолация на покрив и сменят керемиди, комини и улуци и извършват тенекеджийски услуги.

Освен това предоставят едни от най-достъпните цени в района, работят бързо, съвестно и само с качествени материали и дават гаранция за ремонтирания ви покрив от 10-15 години. Цената за ремонт на покрив започва от 12,60 лева за квадратен метър, а в тази услуга са включени дейности по разкриване на покрива, ремонт на скара, подмяна на изгнили и счупени дъски, наковаване на летви хоризонтално и вертикално, нареждане на керемиди, измазване на капаци, изчистване.

Ако се доверите на професионалите от remontipokrivi.net, няма да имате проблем с вашия ремонтиран покрив и ще бъдете защитени за дълъг период от време.

Related posts

Leave a Comment