Ламиниран паркет 

Паркети Лазур – магазин за качествен ламинат в София

Има някои неща в дома, които се подбират внимателно и на които почти всеки човек държи. Става въпрос за ламинирания паркет. И въпреки, че има десетки други подови настилки, от които може да се избира, този вид си остава един от най-предпочитаните от десетки хора и то на глобално ниво.

Защо това е така? Отговорът на този въпрос съвсем не е безизвестен. Ламинираният паркет, или както го наричат за по-кратко ламинат, е устойчив вид подова настилка, която на всичкото отгоре е и бюджетна. Разбра се, срещат се и по-високи цени за такъв, но като цяло той си остава едно доста добро решение за всеки човек, който иска да поднови настилката в дома си, или да избере нова за новото си жилище. Качествата на ламината като устойчивост, здравина и влагоабсорбация, го превръщат в истински лидер сред подовите настилки. Като добавим и фактът, че има голямо разнообразие от цветове и гами, то той определено си заслужава почетното място.

ламинат в София

Но къде да намерите качествен ламинат в София на приемливи цени, които няма да нарушат бюджета ви?

Има един магазин, който предлага страхотно разнообразие от ламинат и паркети в София с безупречно качество и устойчивост и при това на изгодни цени. Това е онлайн магазинът Parketilazur. Там ще намерите наистина голямо разнообразие от различни видове ламинат с различна дебелина, както и различни класове, които да отговарят на вашите нужди, да са устойчиви на удари, влага и петна и да са на добри цени. Средната цена за ламинат е в порядъка на 17,50 до 29,90 лв. като крайната сума зависи от дебелината и видът на материала, от който е изработен. Освен това от магазинът предлагат и месечни промоции на най-продаваните им модели, така, че може да ги разгледате и да изберете перфектната подова настилка за вашия дом.

Свързани

Leave a Comment