Дограма 

Предимствата на алуминиевата дограма

Има много причини да купите алуминиева дограма, но аз ще се спра на най-важните от тях. В началото, трябва да напиша, че алуминиевите профили са леки и се монтират сравнително бързо във вашите помещения. Те се отличават със сериозна здравина и устойчивост на природни бедствия. Аз знам, че повечето хора имат дилема, дали да сложат ПВЦ дограма или да изберат алуминиева такава. Ако вие сте посочили втория вариант, е добре да знаете, че алуминиевите профили се делят на топла и студена серия, за които ще пиша в следващите няколко реда. Студената серия е подходяща за промишлени сгради, където не се държи особено на защитата срещу конденз.

Тя най-често се слага в заводи, фабрики или входове на жилищни кооперации. Отличава се с лекотата си, но не се препоръчва за дома, поради риск от кондензация. Що се касае до топлата серия, тя е прекъсната посредством ПВЦ притурка, която спира появата на конденз. Именно такъв тип дограми са чудесно решение за апартаменти или къщи. Другото им положително качество е устойчивостта срещу пожари, земетресения, градушки и други природни бедствия. В комбинация с добър стъклопакет е взломоустойчива и гарантира отличните температури във вашите помещения. Алуминиевата дограма осигурява висока степен на топлоизолация и шумоизолация. Тя се продава в различни цветове и дизайни подходящи на домашния ви интериор.

Разбира се, можете да се консултирате за различите видове дограми на сайта www.master-plastik.com, където специалистите, ще отговорят на всички ваши въпроси. Съвкупността от здрав материал, взломоустойчивост, трудно горене и защита срещу конденз ме накара да закупя именно алуминиева дограма. Излезе ми малко по-скъпо, отколкото ПВЦ профилите, които бях решил да използвам в апартамента си, но не съжалявам за инвестираните пари. За партньор избрах фирма Мастер Пластик ООД, чийто сайт съм посочил на горните редове. Надявам се, че тази статия е била полезна за потребителите и ви пожелаваме успешно обзавеждане на дома.

Related posts

Leave a Comment