Имоти 

EuroProperty завърши най-голямата имотна сделка за 2023 г. до момента с продажбата на Sofia Office Center

С продажбата на имота на глобалната компания за имотни инвестиции Everty, екипът на EuroProperty завърши успешно инвестиционния цикъл на проектиране, изграждане, развиване, отдаване и продажба на проекта.

Строително-инвестиционната компания Europroperty завърши най-голямата сделка на имотния пазар за тази година до момента с продажбата на успешно развития си проект Sofia Office Center на бул. Цариградско шосе на международната компания за управление на имоти Every. Престижната офис сграда от клас А отговаря на най-високите стандарти за устойчивост, разполага с луксозни офис площи на отлична локация и широк спектър от удобства.

За ЕuroProperty работата по проекта Sofia Office Center започва през 2017 г. и до днес преминава успешно през всички стъпки на инвестиционното планиране и развитие. Благодарение на знанията и уменията на екипа, компанията бързо превръща бизнес идеята си в една от най-eмблематичните офис сгради в България и пример за устойчиво строителство с глобално признат сертификат за устойчивост. Договорката за отдаване на офис пространства на Chaos Group през 2021 г. е една от най-големите наемни сделки на пазара и днес Sofia Office Center предлага модернa работна среда на някои от най-иновативните технологични брандове в града.

Офис центърът разполага с площ от 24 800 кв.м. и 14 етажа и предлага гъвкави офис решения, които могат да бъдат организирани спрямо нуждите и предпочитанията на различни типове бизнеси. Сградата разполага с кафе, ресторанти с отлична транспортна обезпеченост. Безспорно предимство на имота е превъзходната гледка към София, а непосредствената близост до Летище София улеснява международните бизнес пътувания. Сградата притежава и сертифкат „Отличен“ от BREEAM за енергийна ефективност.

“За нас, за купувачите от Everty и за всички наематели и ползватели на Sofia Office Center сделката носи отлични резултати.”, разказва Евгения Диканска, изпълнителен директор на строително-инвестиционната компания. “За Europroperty това е последната стъпка от успешния ни инвестиционен план за изграждане, развитие, отдаване под наем и продажба на актива. Благодаря на целия ни отличен екип и управляващия ни директор г-н Христо Чепишев, без които нямаше да успеем да реализираме този проект толкова успешно.”

 

хоспис софия

Related posts

Leave a Comment