Полезно 

Денонощни траурни услуги в София – кой предлага най-добрите условия

Загубата на роднина или близък човек може да изненада всеки и да се случи най-неочаквано, дори и през нощта. В такива моменти не е нужно да изпадате в паника какво ще правите до сутринта. Трябва да успеете да се съберете и да потърсите денонощни траурни услуги в София и агенция, която може да откликне веднага.

Без значение дали става въпрос за уреждане на погребение или кремация има два основни фактора, които са важни. Първо, това е отношението на служителите в дадена траурна агенция. Те трябва да са обгрижващи, но не прекалено и да са деликатни с емоциите на близките. Цената също не е без значение, защото не всеки човек е подготвен с такъв бюджет. Кремацията например е доста по-скъпа процедура от самото погребение, но ако това е желанието на покойника, то трябва да бъде изпълнено. Едва ли в подобни моменти хората могат да търсят различни опции и да сравняват цени и условия. Но все пак трябва да бъдете внимателни и да не се оставяте. Има такива агенции, предлагащи траурни услуги в София, които се възползват от загубата на хората.

За щастие има и такива, които не го правят и те са повечето. Траурна агенция Бордо предлага чудесни цени и условия за всякакви видове траурни услуги в София. Ома минимални пакети за кремация и погребение, които включват основните и най-важните неща, които са необходими. Цената за погребение е 780 лв. а за кремация 1040 лева. Цените са без скрити такси в тях.

От агенцията ще ви съдействат с това да извикат лекар на адреса, който да констатира смъртта, ще ви помогнат с избора на ковчег или урна, направата и пета на некролози, ще уредят транспорта, облеклото и тоалета на покойника, ще запазят дата и час за ритуала и ще се погрижат да осигурят всякакви траурни стоки за церемонията. Бордо е на разположение 24 часа в денонощието и извършва безплатни консултации по всяко време.

Related posts

Leave a Comment