Статии 

Какъв да бъде цветът на килима в детската стая – съвети за избор на детски килим

 

За деца под тригодишна възраст се препоръчва да се избират продукти с различни ярки шарки, тъй като децата започват да се запознават със света около тях. По-интересно е да се играе на такъв килим.
По-големите деца могат активно да участват в закупуването на подови настилки.
Момчетата избират дизайн със снимка:
– автомобили, самолети, парни локомотиви и друго оборудване;
– морска тема: острови, пирати, кораби;
– футболно игрище;
– звездно небе;
– анимационни герои
Момичетата обичат розовото и нюансите, които създават въздушно настроение в стаята:
Предпочитани дизайни за момичета:
– цветя, пеперуди и птици;
– приказни герои, принцеси;
– магически замъци
В kilimi.com, можете да разгледате всички наши предложения, които са съобразени изцяло с актуалните и любими на малчуганите дизайни.
Дизайнерите не препоръчват да купувате бежово и бяло спално бельо, защото тази опция е доста лесна за замърсяване. Психолозите от своя страна не съветват да спирате избора си на много цветни модели, тъй като това може да повлияе на психиката на детето.
Цветовата палитра е още по-разнообразна. Когато купувате детски килим, трябва да вземете предвид следните нюанси:
• Тоналността на килима и подовото покритие трябва да бъдат в хармония помежду си;
• По-добре е да обогатите детската стая с големи, цветни модели, където мебелите, стенните покрития и завесите са предимно в неутрални, спокойни нюанси. Това ще помогне да се избегне претоварване на интериора;
• В малките стаи с лоша дневна светлина е подходящо да се използват продукти в светли нюанси. В големи стаи с добро осветление можете да полагате килими от всякакъв цвят, включително сив, кафяв и т.н.
Постарайте се да създадете уют и топлина в стаята на Вашето дете, за да бъдат игрите му весели и спокойни. Ние от kilimi.com, знаем колко е важно удобството на детето и да бъде заобиколено от любимите си анимационни герои, коли и всичко към което има интерес. За това при нас ще откриете пълна гама детски килими.

Related posts

Leave a Comment