Имоти 

Как да изберем 3д фототапети за хола

Всекидневната най-често е основната стая в апартамента, защото тук се събира цялото семейство и се провеждат партита и приятелски срещи. Ето защо декорацията й е важна задача за тези, които искат да впечатлят своите гости. Един от най-успешните варианти могат да бъдат 3д фототапетите, които не само са необичайни, но и наистина помагат да се оживи атмосферата в интериора на апартамента.

Характеристики на модерните фототапети 3d

Модерният 3д фототапет е висококачествен широкоформатен чертеж, отпечатан върху различни видове субстрати. Първо, избраното изображение се моделира на компютър, след което се избира желаният цвят. Последната стъпка е да прехвърлите изображението върху основа на ролка и да отпечатате. Основата може да бъде различна – хартия, нетъкан текстил или винил.

Самият 3D тапет също може да бъде разделен на няколко варианта. Много често се срещат стандартни модели с абстрактни рисунки и единични, които са малки отделни фрагменти. За истинските ценители дизайнерите са готови да предложат широкоформатни панорамни 3d фототапети, които могат да създадат усещане за пълно потапяне в картината. Флуоресцентните платна изглеждат много красиви, позволявайки на стаята да свети леко в тъмното.

Модерните 3d фототапети имат много предимства. Например, богат асортимент, където всеки може да избере за себе си както малка снимка, така и цяла панорама. Платовете са лесни за залепване, устойчиви са на резки промени в температурата, студ, слънчева светлина, влага.

Малките замърсявания се отстраняват бързо с обикновена сапунена вода и домашните любимци няма да могат да повредят повърхността, опитвайки се да я използват като стълб за надраскване.

Освен това съвременните фототапети 3д могат да бъдат залепени към стена от всякакъв размер: както по цялата повърхност, така и от нейната част.

Избирайки стилен тапет за хола, на първо място, трябва да вземете предвид неговия размер. Дизайнерите не препоръчват 3D платна за малки пространства, но ако ви харесва тази опция, винаги можете да опитате. Помислете за модели, които разширяват пространството – светли тапети с перспективно изображение. Това решение ще ви помогне визуално да увеличите стаята, да я направите по-просторна и по-светла. В цветовата схема трябва да преобладават спокойни цветове – бяло, прасковено, светло синьо, нежно жълто, бледо розово, пастелно.

Разгледайте пълната гама от 3d фототапети на fototapeti.eu.

Related posts

Leave a Comment