Кухня 

Как да спестим пространство в малка кухня

Голяма част от домакинствата нямат необходимите финанси, за да се похваля с просторни и снабдени с пълно оборудване кухни. Обикновено собствениците си мечтаят да получат максимално пространство в кухнята, но това се оказва прекалено трудна задача.

Кухненското помещение, е едно от най-важните във всеки дом. В него ние прекарваме много време за готвене, пиене на кафе, хранене или просто беседа с близки и приятели. Разбира се, има решения, които ще ви помогнат да освободите място във вашите кухни и ние ще ги споменем в тази статия.

Липса на широки плотове

Уютът да приготвяте храна преди самото и сервиране е задължителен. При всеки друг случай се създават нежелани дрязги за представителите на дадено домакинство. Шанс има даже помещението да не предразполага към желаната широчина. Употребете стените за компенсация от кухненските плотове, на последните закачите всичко ненужно.

Магнитните закачалки за посудата са една чудесна идея, която ви съветваме да използвате. Там ще окачите ножове, метални решетки и други подобни, без никакъв проблем. Закачвайки уредите на стената придавате битов вид на вашите кухни, което отделно придава чар.

Ако пък имате прекалено много пособия върху плотовете , ги сортирайте и отделете в шкафчетата към кухнята. Въвеждането на ред в дома ви е от водещо значение и всичко трябва да има своето конкретно място.

Подредете съдовете по големина и ги сложете един върху друг, така винаги ще имате достъп до най-необходимите от тях. Имате възможността за монтаж на металните стелажи, където да поставите различните пособия, винаги използвайте фантазията си и бъдете на необходимото ниво.

Запомнете, че малката кухня няма нужда от масивни дървени или пластмасови маси с много столове, колкото и добре да изглеждат те от интериорна гледна точка. Заложете на по-скромните варианти с три или четири стола, но не претрупвайте обстановката. Лошите практики да се слагат много мебели в малко пространство говорят за неразбиране от страна на домакините.

Светлите цветове пък спомагат да получите представа за повече пространство. В случай, че не разбирате от интериорен дизайн винаги може да разгледате актуалните оферти в шоурумовете или в интернет пространството.

Консултации относно кухненското обзавеждане, ще получите и ако се доверите на фирма Борман Комерс. Последната притежава ресурс от професионални консултанти, които ще ви дадат най-точните насоки при избор на мечтаната кухня. Имаме пълната готовност да предоставим модерни решения на приемливи цени за всеки дом или заведение.

Силно се надяваме, че тази публикация е била полезна за мнозинството потребители и очаквайте още новости относно съвременните кухни в скоро време.

Вижте повече на тема интериориен дизайн.

Related posts

Leave a Comment