Имоти 

Картини за спалня

В предишната статия разгледахме как да декорираме хола си, чрез използването на подходяща декорация за стена. Също така, стана дума и за тяхното свойство да въздействат върху средата със своята енергия. Този път ще поговорим за една друга основна стая във всеки дом – спалнята. Прочетете надолу за да разберете какви картини за спалня да изберем и как да ги разположим в стаята за максимално оползотворяване на позитивната им енергия, наред с естетическите възприятия.

Спалнята, сама по себе си като стая, е може би пълната противоположност на хола. Докато хола е стая за различни активности – там се събирате със семейството и гости, гледате телевизия или се храните, спалнята е мястото, където да се уедините и да се отпуснете. Абсолютно всичко в нея трябва да ви успокоява и да ви кара да се чувствате добре. Това се отнася и за картините в тази стая. Именно поради тази причина, трябва много внимателно да направите своя избор.

а разлика от картините в хола, в спалнята не се препоръчват ярките цветове, също и картините с цветя. Дори и да са много красиви, те няма да въздействат успокояващо, а по-скоро енергизиращо. Също така, отпадат и картините с водни мотиви – тях ги оставете за хола. Водата, както споменахме в предния материал, е символ на движението и изобилието, но във вашата стая за почивка имате нужда от картина, която да носи интимност и спокойствие.

Целият материал прочетете в Benchtalks.com

Related posts

Leave a Comment