Статии 

Кои парфюми са на мода през пролетта

Пролетта всеки момент ще е тук. Вие знаете ли вече кои са марките парфюми и аромати, които се очаква да завладеят пазара и да покорят сърцата както на дамите, така и на господата?

От пикантни и сочни до цветни и свежи, има по нещо за всеки. А ето и част от новите аромати, които ще залеят пазара през 2019.

Бранда Jo Malone пуска на пазара серията Wild Flowers & Weeds – лимитирана колекция от аромати, вдъхновени от буйните растения и цветя, които растат бреговете на реките и каналите. От Nettle & Wild Achillea до Cade & Cedarwood, ароматите са толкова изненадващи, колкото и вкусни.

Jo Malone London Honeysuckle & Davana пък е комбинация от орлов нокът и ароматни билки – орловият нокът може да бъде много труден за пресъздаване, и едва чакаме да видим какъв ще бъде новият парфюм.

AllSaints са нов бранд, появяващ се на пазара с три нови характерни унисекс парфюми. Един от най-търсените е Sunset Riot – пристрастяваща смес от розов пипер, портокалов цвят и кедрово дърво.

Ароматът на Джей Ло – Enduring Glow – отново ще е хит тази година. Обновеният аромат е с нотки на бергамот, круша и личи.

Burberry представят и новият си парфюм – първият с аромат на гурме Burberry Her Eau de Parfum. Поставен в прозрачна стъклена бутилка, сокът от розова праскова е изпълнен с нотки на червена боровинка и бяло дърво.

Марката, известна преди като Annick Goutal, сега ръководена от дъщерята Camille, ще се представи с нова, по-свежа версия на Eau d’Hadrien – аромата Goutal Bois d’Hadrien. Мислете за въздуха в Италия, но този от по-вътрешната част на страната – цитрус, бор и тежък дървесен аромат, който идва и в „по-мъжка“ опаковка.

Това са интересна част от марките луксозни парфюми, които вече навлизат и у нас, и които да потърсите в близките месеци и дори от сега.

Related posts

Leave a Comment