Имоти Кухня 

Кухнята – най-хубавото работно място в дома!

В нашия съвременен дом кухнята заема главно място, а може би е и центърa на дома. Това е мястото, където създаването на комфорт е от изключителна важност, за да върви плавно работния процес. Избора на правилни продукти за кухня, ще направят Вашата работа в кухнята по-гъвкава и забавна.

Но не само доброто съчетание и дизайн ще Ви помогне да постигнете максимален комфорт, за това е добре да подберете продукти с доказани технологии.

За да имате пълна свобода в мивката е добре да съчетаете смесителя и мивката така, че да Ви дават пълен комфорт от ползването. Дали с висок, въртящ или изтеглящ чучур на смесителя, оставаме избора на Вас. При различните смесители и модели водната струя не е еднаква, защото действията в кухненската мивка са многобройни. За това ние предлагаме смесители за кухня с допълнителни видове струи. Ако кухненските прозорци се отварят навътре, обикновените смесители често пречат.  Тогава решението на този проблем е избора на смесител, който може да се сваля или накланя.

Кухненската мивка – Максимален дизайн, максимален избор!

За правилния избор на кухненска мивка за дома е добре да подберем правилната, ако се спрем на няколко определящи характеристики.

Висококачествени и устойчиви

Кухненската мивка трябва да бъде изключително здрава и устойчива на ежедневните натоварвания, които извършваме върху нея. Мивките от неръждаема стомана са изработени от стоманена ламарина с 1мм дебелина и с ръчно заварени шевове. Неръждаемата стомана е устойчива на износване  и не се влияе от агресивни субстанции като например киселинни препарати.

Стабилни и лесни за монтиране

За да може смесителят да се монтира стабилно, всички мивки имат в съответната зона два слоя ламарина и допълнителни планки за укрепване. Това ще гарантира, че при максимално натоварване смесителят за кухня няма да се разхлаби.

Устойчиви на висока температура

Мивките за кухня от неръждаема стомана имат стабилна форма, не се влияят от екстремни промени в температурата и са устойчиви срещу корозия.

Това са само част от нещата, на които да обърнем внимание при правилния подбор на кухненска мивка. Ако се затрудните ние от bg-maistor.com сме на Ваше разположение.

Related posts

Leave a Comment