Врати 

На каква входна врата да се спрем

Входните врати придават първоначалната визия на всеки дом и офис. Това е тази част от обекта говореща много за вашия характер и готовността ви да се противопоставите на опитите за взлом. И ако преди време се разчиташе входната врата да гарантира сигурност, то днес е важна и енергийната ефективност, която те осигурява за нуждите ви.

Този тип врати приспадат към екстериорните продукти и трябва да са достатъчно здрави, за да бъдат подходящ избор за клиентите. Издръжливостта на атмосферните влияния пък е допълнително условие за общата устойчивост. Нека не забравяме и фактора визия, защото той е много значим.

Модерните входни врати се изработват от дърво, стомана или фибростъкло. Естественият дървен материал е за предпочитане, тъй като придава красив външен вид на жилището, кабинета или търговския обект, в който работите. В наши дни дървените гъвкави облицовки биват поставяни върху твърда дървена база за пълен ефект.

Имайте предвид, че дървените врати са много стилни, въпреки че изискват сериозна поддръжка. Дървеният материал е чувствителен към влагата и са възможни деформации, които е желателно да бъдат избегнати. При избор на дървена входна врата, винаги гледайте облицовката и цветната политура гарантираща трайност.

Другият вариант са стоманените врати, които са най-възприемливи като цена. Те обещават добра топло и звукоизолация за различните видове сгради и помещения, като това се дължи на изолационните вати използвани при тях. Съвременните продукти могат да притежават покритие от винил или ламиниран дървен фурнир за максимална устойчивост. Разнообразието от цветове е огромно, тъй че подберете най-доброто според конкретните ви изисквания.

Визията на вратите е първото нещо, което гостите ви гледат за това съчетайте ги с интериора на жилището, за да се радвате на красив ефект. Но нека отделим и подобаващо внимание на вратите от фибростъкло.

Последните най-често биват избирани според нивото си на издръжливост. Позитивната черта при тях е свързана с ниските изисквания за поддръжка в сравнение с другите изброени възможности. Тези входни врати издържат на влага и температурни аномалии, без да е необходимо прелакиране и пребоядисване.

Материалът (фибростъкло) се противопоставя по чудесен начин на гниене, ръжда и всякакви деформации, за разлика от стоманата и дървото. Добрите майстори могат да придадат естествен вид на входните врати от фибростъкло срещу съответното заплащане.

Ако имате конкретни въпроси спрямо гореспоменатите врати, то въобще не се колебайте да посетите Борман Комерс – софийската фирма за интериорни, блиндирани и входни врати с отлично качество. Ние даваме гаранция за всеки продукт, така че не търсете други, а се възползвайте от актуалните ни оферти още сега.

Максим Асенов

Related posts

Leave a Comment