Статии 

Откъде се закупуват консумативи за принтери?

Както знаете, във всеки един отрасъл е възможно да има както оригинални, така и фалшифицирани стоки. Същото важи и относно печатните услуги и консумативи за принтери. Например, често на пазара могат да ви предложат мастило или тонер на уж известна марка, но всъщност в последствие да се окаже, че е било фалшификат.

Затова е добре да знаете как да различите оригиналните от фалшивите консумативи за принтери. Ако даденото мастило, например е оригинално, то със сигурност ще има холограма. Върху опаковката на всички оригинални патрони с мастило на добрите марки има холограма, която е със сменящ се цвят. Ако фалшификаторите са се опитали да пресъздадат и нея, то може би тя няма да прелива цветовете си или по някакъв начин ще издава, че не е истинска. Те често са с грешен цвят или размер, както и лош външен вид. При съмнения винаги можете да се допитате до хората от екипа на дадена марка консумативи за принтери например Canon, Brothers и други.

консумативи за принтери

А ако се чудите откъде се купуват консумативи за принтери, които са с доказано качество и са 100% оригинални, то посетете Toneri.bg. Там ще откриете разнообразие от консумативи за всякакъв тип и марка устройства. Апелът ми е винаги да купувате всичко за своите принтери от доказан източник, където сте сигурни, че няма да ви излъжат. Защото поставяйки например фалшиво мастило във вашата касета, то вие рискувате непоправими проблеми с вашия принтер. Освен това такива мастила са вредни и за околната среда, защото химическия им състав включва вещества, които могат да бъдат вредни, ако не се третират внимателно. Затова не рискувайте, а купувайте само най-доброто, за да се радвате на перфектен печат.

Related posts

Leave a Comment