Статии 

Офис в центъра на София за успешен бизнес

Посетете www.forton.bg и ще намерите най-добрите предложения!

Офис в центъра на София е една от най-престижните и желани локации за всеки бизнес в страната. Столицата отдавна дръпна значително икономически, пред който и да било друг град в България и това е неоспорим факт. Централната локация на офис сградите и площите си има своите положителни страни, но има и няколко негативни такива. Какъв точно периметър от столицата имотните брокери определят, като централен също е важно, понеже понятието център понякога е доста разтегливо. Много брокери на бизнес имоти предлагат на клиентите си централни локации в София, които не са дотам централни. На страниците на www.forton.bg няма да останете разочаровани обаче, понеже там квалифицираните консултанти на имотната бизнес агенция винаги ви предлагат най-доброто от центъра на столицата и модерните офис сгради там.

Къде се намира идеалният център на столицата и какви офиси може да намерите там?

Чисто от към локация и местоположение централната част на столицата се обгражда мислено от няколко ключови булеварда. Сред тях са Сливница, Евлоги Георгиев, Скобелев и Данаил Николаев. Няма как да не се отбележи, че офис в центъра на София е стратегическо място за бизнес в страната, но понякога ограниченията от към места за паркиране, трафик в пиковите часове и някои други дребни неудобства възпрепятстват бизнесите ситуирани там. Те са напълно преодолими, обаче и все пак централната локация дава най-бърз достъп до ключови точки в самият гради и извън него, като летище, магистрали и други. По-важният въпрос е – какви офиси можете да намерите в центъра на София?

Фортън са консултант за бизнес имоти работещ активно и ежедневно с хиляди наемодатели, наематели, купувачи или продавачи на бизнес имоти. В центъра на столицата ни те споделят, че могат да се намерят много реновирани, модерни, съвременни и функционални офис площи и офис сгради. По споменатите малко по-горе в текста булеварди има значителен брой съвременни офис пространства, които са пълни с бизнес наематели и трудно се намира място за бизнес желаещ да се ситуира в центъра на София. Ако това е вашата цел обаче, на www.forton.bg можете да намерите професионалистите, които да ви помогната да намерите най-добрият офис в центъра на София и да изведете бизнеса си на едно по-високо равнище. Съвременните бизнес сгради в центъра на столицата предлагат всички удобства на бизнес наемателите си. Те имат добро управление на офис площите, изключително добре развита и активна пътно-транспортна мрежа, функционални, технологично обезпечени и гъвкави офис пространства, още възможности за забавление, почивка и зеленина разбира се. 

Основни точки в центъра на столицата се явяват НДК, Президентството, Руски паметник и Петте кьошета, както и Орлов и Лъвов мост, Софийския университет и пространствата около тях. Бъдете модерен и печеливш бизнес още сега и намерете вашият офис в центъра на София заедно с Фортън днес!

Related posts

Leave a Comment