Мебели Статии 

Подходяща мека мебел за всекидневната – механизми и материи

Да си кажем направо – кой се интересува от механизмите и/или материите на дадена мека или масивна мебел като шкафове, дивани (трапезни/ъглови), спални и прочее?

Всъщност, това представлява изключително важен детайл, който не бива да ви убягва в търсенето на подходящи мебелни артикули, с които да замените остарелите и доста изхабени от времето изделия.

За ваше щастие, каталогът на мебелен магазин „Вилаз“ ще ви изненада с изключително богатото си разнообразие от многофункционални мебелни предложения, гарантиращи здравина, износоустойчивост, лесен и удобен механизъм, комфорт и дълги години свежест и уют у дома!

Едно от най-съществените предимства, които не бива да изпускаме, е свързано с достъпността и отличната технология на изработка.

Изграждането на една безупречна интериорна композиция у дома е като детска игра благодарение на изключително стилните и съвременни по отношение на дизайн мебели, които се съчетават успешно с отделните аксесоари в дома ви.

Трапезен/ъглов диван – механизми

Колкото и да не ви се вярва, дори и към момента да нямате никаква необходимост от едно допълнително място за спане, никога не е късно да ви се обади някой далечен роднина или приятел с молба да пренощува у вас. Диваните, които разполагат с качествен и надежден разтегателен механизъм вършат чудесна работа, когато ви се налага да настанявате неочаквани гости или приятели.

Освен това, предложенията, които ще намерите в магазините на „Вилаз“ в Люлин и цяла София, не споделят почти никакви общи черти с онези остарели модели дивани и тежки кресла, отдавна излезли от модата.

Извън всичко това, плътният и еластичен дунапрен, от който се изработва меката мебел в най-масовия случай, ще ви осигури един пълноценен сън, благодарение на който най-накрая ще можете да си вземете почивка от непрекъснатите болки и схващания в областта на шията и гърба на следващата сутрин.

Материали/платове

Е, дами, тук вие сте на ход! Ако за мъжката половина от клиентите на мебелната верига от магазини „Вилаз“ в София и цялата страна най-важният елемент е механизма на разтягане редом с още няколко други чисто технически характеристики, за дамите най-съществена роля при избора на мека мебел като че ли играе крайният резултат или визията на съответния артикул. Нещо повече, понякога единствено дамаската на меката мебел се оказва, така да се каже, проблемна, ала всичко може да се поправи! За целта е необходимо просто да се посъветвате с мебелните консултанти-продавачи в магазините на „Вилаз“!

Related posts

Leave a Comment