Къртене 

Съвети при къртене на бетон

Един от от най-устойчивите материали в строителството е бетонът и за това свидетелства големият брой жилищните блокове у нас, които са изградени от бетонни плочи. Дори и да живеете в бетонен блок обаче може да ви се наложи да съборите някоя стена с цел промяна на обстановката вкъщи.

Ако сте твърдо решени да премахнете допълнителия прозорец, който свързва хола с остъклената ви тераса, за да се снабдите с допълнително пространство в стаята например, това може да стане лесно, ако се доверите на фирма Куrtі.соm. Тя извършва професионални къртачни услуги и предлага на клиентите си и допълнителни услуги като почистване след ремонта и извозване на строителните отпадъци.

Едно от предимствата да се обърнете към фирмата е, че къртенето ще се извърши с професионална къртачна техника и от опитен екип, който може да се справи с всяко предизвикателство, дори с къртене на трудно достъпни места. Не е за пренебрегване и факта, че компанията разполага със собствени камиони, които ще извозят строителните отпадъци до най-близкото специализирано сметище вместо вас.

Можете спокойно да поверите ремонта у дома на фирма Куrtі.соm, която е една от първите в бранша у нас. Със своя повече от 10-годишен опит, екипът й ще се погрижи за всичко необходимо – от къртене до почистване и извозване на отпадъците – така че за вас да остане само да се насладите на просторния си и чист нов дом.

Ако все пак сте решили да направите ремонта си сами, ви предлагаме три ценни съвета при кърте на бетон, които ще ви помогнат да се справите с тази нелека задача:

Изберете подходящия инструмент

За предпочитане е да се спрете на най-голямата къртачна машина, която е достъпна за вас, тъй като както казахме в начало, бетонът е един от най-здравите материали. Ако средствата ви го позволяват, ви съветваме да си наемете мощен къртач, който ще улесни работата ви значително.

Планирайте изхвърлянето на отпадъците

Имайте предвид, че бетонът е материал, който не може да бъде изхвърлен в контейнера пред блока. Затова проучете предварително кое е най-близкото до вас сметище за строителни отпадъци и имайте предвид, че ще трябва да заплатите такса за ползването му.

Предупредете съседите

Никой не обича шумът от строително-ремонтни дейности да нарушава следобедната му дрямка или режима на малкото му дете. Ето защо е важно да съобразите времето от деня, в което ще бъде най-подходящо да ремонтирате дома си, както и да предупредите поне седмица по-рано съседите от блока за плановете ви за ремонт.

Намерете помощници

Ключът към бързата и качествена работа е добрият екип. А за този проект наистина ще се нуждаете от помощ. Така че смело търсете помощ – от приятели, родинини и съседи.

Ако всичките ви познати са заети или не разбират от къртене обаче, не се колебайте, а потърсете фирма Куrtі.соm, която ще извърши ремонта бързо и качествено, съобразявайки се с всичките ви изисквания и тези на вашите съседи.

образцов вход

Related posts

Leave a Comment