Климатици 

Трябва ли да си купя преносим климатик?

В горещите, влажни летни месеци няма нищо по-приятно от това да избягате в стая, в която има климатик. Но от него имате нужда и през зимата, така че е време да потърсите информация за климатици Бургас и да намерите това, от което се нуждаете, за да се чувствате максимално комфортно вкъщи.

И така, статичен или преносим уред искате?

Преносимите климатици са просто чудесни, защото можете да ги премествате от стая в стая в къщата си и те са много лесни за инсталиране. Това ги прави идеални за помещения за „точково охлаждане“ като офиси, слънчеви помещения и спални.

Има обаче няколко неща, които трябва да помислите, преди да направите поръчка или да отидете до магазина.

Защо да използвате преносим климатик?

Ако сте направили някои изследвания, вероятно вече знаете, че преносимите климатици не винаги са най-доброто решение за охлаждане.

Много преносими модели климатици имат по-нисък капацитет на охлаждане от другите видове климатици. Плюс това, другите климатици обикновено са по-тихи от преносимите климатици. Това е така, защото преносимите климатици имат както компресор, така и вентилатор в затвореното пространство, което охлаждат, докато климатиците на прозорците са с компресор и вентилатор отвън.

Така че защо някой би използвал преносим климатик?

Въпреки някои недостатъци, използването на преносим климатик има много предимства. И в някои сценарии използването на преносим климатик е по-добрият вариант.

Не е изненадващо, че едно от основните предимства на използването на преносим климатик е, че той може лесно да се премества. С други опции за климатизация климатикът е на фиксирано място и сте ограничени до определена стая в къщата, ако искате да усетите хладен или пък топъл въздух. Но с преносим климатик можете лесно да го преместите навсякъде в дома си.

Ако искате да готвите в кухнята, просто вземете преносимия си климатик със себе си. Ако искате да гледате телевизия в хола, лесно можете да я донесете там.

Лесно и прекрасно е!

Related posts

Leave a Comment